TVM, voor de meesten bekend als Tijdelijke Verkeersmaatregelen.

Bij MMS Verkeer kunt u ook terecht voor uw Tijdelijke Verkeersmaatregelen.

Met name zijn wij sterk in de wat kleinere projecten, doordat wij snel kunnen schakelen en op een mooie uitvalslocatie zitten kunnen wij snel alle kanten op, om u en uw medewerkers de veilligheid te geven die zij verdienen tijdens hun werkzaamheden. Eventueel met inzet van verkeersregelaars.

Wij beschikken over diverse materialen waaronder, Schrikhekken, Bakens met Baakvoeten, diverse verschillende soorten Boden van omleidings borden tot RVV borden. Pijlwagen – Provincie kar en zelfs een dichte bus(met diverse gereedschappen) met actie frame voor uw vaste bebording en of rijdende afzetting.

Voor het plaatsen van deze TVM kunnen wij gebruikmaken van diverse combinatie;s onze Iveco Daily met Borden aanhager.

Wij zijn een groeiende onderneming en richten ons dan ook met name op de kleinere pojecten. Daarmee zeggen we niet dat we de grote projecten niet doen, maar benadrukken hierbij dat er ook voor de grotere projecten mogelijkheden zijn. Door een-op-een gesprekken met de belang hebbende (opdrachtgevers) kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en kunnen we bepalen door extra materialen af te roepen om opdrachten van A tot Z voor u uit te voeren.

Tevens kunnen we aan de hand van de opdrachten kijken of daar bij de inzet van verkeersregelaars te combineren is.
Ons buiten terrein op locatie is 1000 m2 en hebben daarmee ook voldoende capaciteit om materialen aan te schaffen en op te slaan.

We hebben onze eigen plak service en kunnen elke gewenste tekst plotten.

24/7 bereikbaar voor incidenten 06 40 00 09 88