Samen Veilig

Gladheidsbestrijding 24 uur per dag

Onze 24/7 gladheidsbestrijding is gericht op de veiligheid van uw buitenruimtegebruikers en op een soepel verloop van uw werkprocessen.

 

Toegankelijk en veilig terrein

Uw terrein begaanbaar maken en houden bij winterse neerslag, daar zorgen onze gladheidsbestrijders voor. Daarbij houden we rekening met de specifieke uitdagingen die sneeuw, hagel en ijzel meebrengen voor uw organisatie en werkprocessen. We denken graag met u mee zodat uw bedrijfsvoering veilig en ongestoord verloopt.

Sneeuw en ijzel de baas

Om gladheidsbestrijding goed te kunnen uitvoeren gebruiken we allerlei middelen. We beschikken over diverse strooizouttypes voor verschillende ondergronden en winterse omstandigheden. Zo zetten we op asfalt een ander strooimiddel in dan op marmer, omdat zout schadelijk is voor natuursteen. Afhankelijk van de weersvoorspelling strooien we om gladheid door bevriezing te voorkomen. Zowel het preventief strooien als correctief bestrijden van gladheid doen we met sneeuwschuivers en strooiwagens. Voor kleine doorgangen en moeilijk bereikbare plekken gebruiken we handmachines.

Wettelijke verplichting

Organisaties zijn bij sneeuwval en gladheid verantwoordelijk voor het toegankelijk houden van hun terreinovergang naar de openbare weg.

Marco's Multiservice doet de gladheidsbestrijding graag voor u.

 

 

24/7 06-40000988

Wordt u ‘s morgens vroeg verrast door een dik pak sneeuw of ijs? Onze gladheidsbestrijders zijn hier op voorbereid en staan 24/7 klaar voor gladheidsbestrijding.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contact formulier , of bel met 06-40000988